Amit semmiképpen sem szabad elfelejtenünk az anyajegyek kapcsán!

1323
HOZZÁSZÓLÁS:

Alig van ember, akinek a testén ne lenne anyajegy! Az anyajegy sokszor már a gyermek születésekor feltűnik, és bizony sokszor nagy rémületbe ejti a családot, máskor viszont évekig a bőr alatt lappang és csak később indul növekedésnek.

Az anyajegyek gyakran festékanyagot tartalmaznak, ezért színük a környező bőr színétől elütő, sötétebb, akár fekete is lehet. Az ilyen festékes anyajegy  lehet foltszerű, vagy a bőr fölé szemölcsszerűen kiemelkedő. Gyakori az az eset, hogy a feketés anyajegyből szőrszálak nőnek ki és ezáltal torzítóan hatnak. anyajegy_702

Az anyajegyek másik csoportja piros színével tűnik fel. Ezek az ún. éranyajegyek tágult vérerekből állanak. Nagyságuk igen különböző. Néha csak tűszúrásnyi piros pont vagy csík alakjában tűnnek fel a bőrön, máskor tenyérnyi, vagy még ennél is nagyobb területűek, a legkülönfélébb alakot felöltve. Ha az ilyen anyajegy érhálózata nagyon sűrű, akkor összefüggő, kékes vörös vagy lilás folt képét adja. “Tűzfoltnak” is nevezik ezt a veleszületett szépséghibát, ami sajnos gyakran éppen az arcon, a nyakon, vagy karon jelentkezik. Amennyiben nagy terjedelmű, a legcsinosabb arcot is eltorzítja!

Az anyajegyeknek ezen leggyakoribb megjelenési formáján kívül még igen sokféle alakja ismeretes. A sors szeszélye, hogy naponta új, még ismeretlen anyajegyeket is idézhet elő!

Bármilyen anyajegyről is legyen szó, házilag való eltüntetésük egyáltalán nem tanácsolt, veszélyes! – Csupán a kocsányon lógó szemölcsöket szokás házilag cérnával lekötni, mikor már azok elsorvadnak és leesnek. Sokszor beválik ez a módszer, máskor csődöt mond, de semmiképpen nem ártalmatlan beavatkozás. Ilyen, és ehhez hasonló házi műtétektől, mindenkit óva intünk! A kozmetikai tudomány az anyajegyeknek nagyon sok esetében tud segíteni, sőt teljes gyógyulást eredményezhet, úgyhogy ma már nem kell kétségbeesni akkor sem, ha egy újszülött esteleg nagy anyajeggyel jön világra!

1323
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

33988
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]